FaceBook chce zničit Skype

Facebook logo
FaceBook nedávno prohlásil, že po úspěšném přechodu na videohovory čeká sociální síť další proměna. Tentokrát se bude týkat komunikací. FaceBook chce totiž vytvořit vlastní telefon, popřípadě vlatní on-line telefon. FaceBook také oznámil, že uvažuje nejen o online hovorech (z účtu na účet), ale taky na běžná telefonní čísla. To vše by mělo běžet již do konce roku 2012 a vše by mělo běžet zdarma. Společnost Skype, se kterou momentálně FaceBook spolupracuje, nabízí podobné služby, jen na volání na telefonní čísla zdarma. V tomto by FaceBook mohl být pro Skype velkou konkurencí.

Co si o tom myslím ?

FaceBook se bude chtít udržet na špici sociálních sítí, ať to stojí co chce. Google svou sociální sítí Google+ předběhl FaceBook na plné čáře, čímž začal FaceBook ztrácet uživatele. Bohužel si FaceBook ale neuvědomuje, že s každou úpravou ztrácí svoje uživatele. Dále nevěřím tomu, že FaceBook poskytne beplatné volání na běžná čísla. Podle mne je toto nesplnitelné.

One thought on “FaceBook chce zničit Skype

  1. No musím říct že o 8let později a skype už nepoužívám, vždycky jsem měl problém s přihlášením no a teď stačí otevřít massenger a kliknout buď na kameru, nebo na mikrofon a už voláte. Takže si myslím že se to splnilo vývojem času. Už jsou dokonce i takové služby https://topranker.cz/sprava-socialnich-siti/ které vám spravují profily třeba firem nebo veřejných profilu třeba na instagramu nebo Facebook.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>